Απολυμάνσεις Απεντομώσεις Διόνυσος 24 Ώρες

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ

Η εταιρεία Apolymanseis24 ειδικεύεται στις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ και ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΡΟΣΙΑ σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Όντας πρωτοπόροι στο χώρο της απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε Διόνυσος και Αττική, η εταιρεία μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εσάς που θέλετε να απαλλαγείτε από έντομα, τρωκτικά και πάσης φύσεως μικρόβια.

Όλες οι εφαρμογές για απεντομώσεις Διόνυσος και απολυμάνσεις Διόνυσος γίνονται με ειδικά σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από εξειδικευμένο προσωπικό κατόπιν αξιολόγησης των ιδιαιτεροτήτων του εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου προσβολής.

  • Ασφαλείς Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

  • Εξατομικευμένες Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις

  • Σύγχρονος Εξοπλισμός και Καταρτισμένο Προσωπικό

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Απολυμάνσεις

Με τον όρο Απολύμανση Διόνυσος αναφερόμαστε στην καταπολέμηση και εξόντωση μικροβίων και παθογόνων μικροοργανισμών, που αποτελούν πρόβλημα για τη δημόσια υγεία.  Επιτυγχάνονται με ισχυρά απολυμαντικά σκευάσματα (χημικού ή βιολογικού τύπου) που διασφαλίζουν τη μείωση του μικροβιακού φορτίου.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Απεντομώσεις

Ο όρος Απεντόμωση Διόνυσος αναφέρεται σε όλες εκείνες τις ενέργειες που στοχεύουν στην καταπολέμηση και εξόντωση παρασιτικών εντόμων, είτε πρόκειται για ενήλικα έντομα (κατσαρίδες, μύγες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια, κουνούπια, σκνίπες και λοιπά λεπιδόπτερα) είτε για φωλιές και αυγά εντόμων.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΘΗΝΑ

Μυοκτονίες

Ως Μυοκτονία Διόνυσος την καταπολέμηση και εξόντωση τρωκτικών, όπως ποντίκια και αρουραίοι. Η μυοκτονία είναι επιτακτική όταν υπάρχει υποψία τρωκτικού στο χώρο επειδή αποτελεί σοβαρή εστία μόλυνσης μέσω της επαφής με κάποια μολυσμένη επιφάνεια και κατανάλωση μολυσμένης τροφής από ποντίκια και αρουραίους.

Επικοινωνήστε με την Apolymanseis24 για απολυμανσεις απεντομωσεις δροσια και μυοκτονια:
2114112294  |  6932674793

Λόγοι Υπεροχής

Γιατί να επιλέξετε την Apolymanseis24;

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών δίνουν στην Apolymanseis24 το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων εταιρειών απολύμανσης. Έχοντας ως βασικό μέλημα τις αποτελεσματικές απολυμανσεις δροσια, απεντομωσεις δροσια, μυοκτονίες συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο εντομολόγων και μικροβιολόγων για την παροχή αξιόπιστων λύσεων χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Εάν ταλαιπωρείστε από έντομα, μικρόβια και τρωκτικά, καλέστε μας για ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ:
2114112294  |  6932674793

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες, Πολυετή Εμπειρία

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΔΡΟΣΙΑ

Στην Apolymanseis24 αξιολογούμε τις ανάγκες σας και παρέχουμε μία ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση στην καταπολέμηση παρασιτικών εντόμων (απεντομώσεις για έντομα Διόνυσος), παθογόνων οργανισμών (απολυμάνσεις για μικρόβια Διόνυσος) και τρωκτικών (μυοκτονίες Διόνυσος) με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα (σε επίπεδο εντομολογίας και ζωολογίας) και τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια πριν από κάθε εφαρμογή.

Βρισκόμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις φροντίζοντας για τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας και κάνοντας χρήση  σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού (μετρητές υγρασίας, τηλεσκοπικές και θερμικές κάμερες, ανιχνευτές κίνησης, κ.α.) που αποτρέπει την εξάπλωση και διασπορά παρασιτικών εντόμων, μικροβίων και τρωκτικών.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Εφαρμογές Απολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών 24 Ώρες

Καταπολέμηση Μικροβίων, Εντόμων, Τρωκτικών

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ

Απολυμάνσεις Διόνυσος

Βασική προϋπόθεση μιας αποτελεσματικής απολύμανσης είναι η σωστή ανάγνωση του παθογόνου οργανισμού (μικροβίου, ιού, μύκητα) αναφοράς και ο προσδιορισμός της προσβολής στο χώρο αναφοράς. Οι ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ απαιτούν καταρτισμένο προσωπικό και χρονικά ακριβείς εφαρμογές προς διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αξιολογώντας όλα τα δεδομένα και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας προβαίνει σε εξατομικευμένες απολυμάνσεις εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών, σπιτιών και επιχειρήσεων, αντικειμένων και εργαλείων.

Η απολύμανση Διόνυσος βασίζεται στη χρήση ισχυρών απολυμαντικών που εξοντώνουν πάσης φύσεως μικρόβια και παθογόνους οργανισμούς.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ

Απεντομώσεις Διόνυσος

Πριν από απεντόμωση Διόνυσος γίνεται μια λεπτομερή καταγραφή του χώρου αναφοράς και μια πρώτη εκτίμηση της εξάπλωσης και προσβολής από το παρασιτικό έντομο αναφοράς, όπως  κατσαρίδες, ψύλλοι, κοριοί, μυρμήγκια, κουνούπια, σκνίπες, λεπιδόπτερα, μύγες, κ.α.

Η έκταση της προσβολής προσδιορίζεται με τη χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, όπως θερμική και τηλεσκοπική κάμερα, ανιχνευτή κίνησης, μετρητή υγρασίας και λοιπά μέσα.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ είναι εξατομικευμένες και άμεσα συνδεόμενες με το χώρο αναφοράς και με το παρασιτικό έντομο αναφοράς μιας που σύμφωνα με την επιστήμη της εντομολογίας δεν συνίσταται η καταπολέμηση όλων των παρασιτικών εντόμων με την ίδια μέθοδο απεντόμωσης.

μυοκτονιες-σπιτια-επιχειρησεις

Μυοκτονίες

Εάν ταλαιπωρείστε από τρωκτικά ή έχετε την υποψία τρωκτικών στο χώρο σας τότε η μόνη επιτακτική λύση είναι η μυοκτονία σε συνδυασμό με απολύμανση του χώρου και των σχετικών εσωτερικών ή εξωτερικών επιφανειών.

Η έκταση της προσβολής γίνεται συνήθως με θερμική κάμερα και η εξόντωση των ποντικιών και αρουραίων γίνεται με χρήση χημικών και βιολογικών μεθόδων από εξειδικευμένο προσωπικό και σύμφωνα με τα δεδομένα της επιστήμης της Ζωολογίας. Στο στάδιο προσδιορισμού της προσβολής και πριν από κάθε μυοκτονία προσπαθούμε να ανιχνεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πειστήρια, όπως τρύπες, αποτυπώματα τρωκτικών, κηλίδες ούρων κ.α.

Οι χημικές ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΡΟΣΙΑ επιτυγχάνονται με τη χρήση δολωμάτων για ποντίκια και αρουραίους που επιδρούν απευθείας στο αίμα των τρωκτικών με αποτέλεσμα τον θάνατο και τη μουμιοποίησή τους ενώ οι βιολογικές μυοκτονίες στοχεύουν στην παγίδευση των τρωκτικών.

Τι Λενε Για Εμας

Κριτικές Πελατών

Στην Apolymanseis24 ακούμε προσεκτικά τη γνώμη σας και φροντίζουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς!

Ενδεικτικές Εργασίες

Πρόσφατα Αιτήματα

Παραθέτουμε μερικές από τις τελευταίες δουλείες που αφορούν ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ και ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ κατά σειρά ζήτησης από το ευρύ πελατολόγιό μας

Συνηθέστερα Παράσιτα και Τρωκτικά

Τι Πρέπει Να Γνωρίζετε!

Στην Apolymanseis24 υιοθετούμε σύγχρονες τεχνικές απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών για την καταπολέμηση επιβλαβών παρασίτων και εστιάζουμε στις προληπτικές ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ και ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΡΟΣΙΑ κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μας η διασφάλιση της απαραίτητης υγιεινής των χώρων και η έγκαιρη καταπολέμηση των εστιών μόλυνσης με σεβασμό προς το περιβάλλον, τα παιδιά και τα κατοικίδια. Ως επί το πλείστων, οι παρεχόμενες υπηρεσίες από την εταιρεία μας αφορούν την καταπολέμηση και εξόντωση των παρακάτω συνηθέστερων παρασίτων:

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΨΥΛΛΟΥΣ

Ψύλλος

Ο ψύλλος θεωρείται παρασιτικός οργανισμός. Οι ενήλικες ψύλλοι τρέφονται με αίμα ενώ το τσίμπημα του ψύλλου προκαλεί κνησμό και ερεθισμό του δέρματος. Για απεντομώσεις από ψύλλους Διόνυσος επικοινωνήστε με την Apolymanseis24.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΣΑΡΑΚΙ

Σαράκι

Το σαράκι προδίδεται από τις μικρές τρύπες που δημιουργεί σε ξύλινες επιφάνειες. Τρέφεται από το ίδιο το ξύλο και για την καταπολέμησή του συνίσταται η απεντόμωση.

απολυμανση-για-κατσαριδες

Κατσαρίδα

Η κατσαρίδα αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα μικροβίων και παθογόνων οργανισμών. Οι απολυμάνσεις για κατσαρίδες Διόνυσος αποτελούν συνήθως την πιο διαδομένη υπηρεσία στον κλάδο μας.

απεντομωση-για-τερμιτες

Τερμίτης

Ο τερμίτης είναι ο βασικότερος εχθρός του ξύλου και των ξύλινων κατασκευών και συναντάται κυρίως σε (εξοχικές) κατοικίες. Για την καταπολέμηση των τερμιτών συνίσταται η μέθοδος της απεντόμωσης.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Κουνούπι

Τα κουνούπια τρέφονται με το αίμα μας, μεταδίδουν μολυσματικούς οργανισμούς και για την αντιμετώπιση και εξόντωσή τους συνίσταται συνδυαστικά απεντόμωση και απολύμανση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΟΡΙΟΣ

Κοριός

Ο κοριός είναι παρασιτικό έντομο που τρέφεται αποκλειστικά με αίμα. Η εξόντωσή του απαιτεί ειδικές γνώσεις και πρότερη εμπειρία. Συνίσταται συνδυαστικά απεντόμωση και απολύμανση.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΚΟΡΟΣ

Σκόρος

Ο σκόρος (νυχτοπεταλούδα) είναι νυκτόβιο έντομο  που τρέφεται από οτιδήποτε είναι υφασμάτινο ή από υλικά εμπλουτισμένα με ίνες ζωικής προέλευσης. Δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στην υγρασία και το σκοτάδι και γεννά εκατοντάδες αυγά. Η απεντόμωση διακόπτει τον βιολογικό κύκλο αναπαραγωγής τους.

απεντομωση-μυργμηγικα

Μυρμήγκι

Τα μυρμήγκια βρίσκονται σχεδόν σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο και εμφανίζονται μέσα από μικρές ρωγμές ή τρύπες όπου και φωλιάζουν. Για την εξόντωση των μυργμηγκιών προτείνεται απεντόμωση.

απολυμανση-για-ποντικια-αρουραιοι

Ποντίκι-Αρουραίος

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι αποτελούν εξίσου φορείς μικροβίων, παθογόνων οργανισμών και μολυσματικών ασθενειών. Οι μυοκτονίες και απολυμάνσεις από τρωκτικά αποτελούν συνδυαστικά την καλύτερη μέθοδο εξόντωσής τους.

απολυμανση-απεντομωση-για-σφηκα

Σφήκα

Η σφήκα είναι κεντροφόρο έντομο και συναντάται κυρίες σε εξωτερικές κρύπτες και σχισμές κτιρίων. Θεωρούνται κυνηγοί άλλων εντόμων, όπως της μέλισσας, και συνήθως η εμφάνισή τους αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα παρουσίας μας στο χώρο.

απολυμανσεις-μυγα

Μύγα

Τόσο η οικιακή μύγα όσο και η μύγα των φρούτων αποτελεί σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία κυρίως λόγω του τρόπου τροφής της που ευνοεί την μετάδοση εκατοντάδων μολυσματικών ασθενειών. Η απολύμανση του χώρου προσβολής αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο εξόντωσής των συγκεκριμένων εντόμων.

Απαλλαγείτε από παράσιτα, παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια και ποντίκια με την υπογραφή της Apolymanseis24:
2114112294  |  6932674793

Χρήσιμες Πληροφορίες

Πρόσφατα Άρθρα

Ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας.

Πώς γίνεται η απολύμανση για COVID-19;

14/06/2020

Εφαρμογές απολύμανσης για κορωνοϊό covid-19 είτε με φορητό εκνεφωτή είτε με ψεκασμό χαμηλής πίεσης...

Γιατί συγχέεται η απολύμανση με την απεντόμωση;

11/06/2020

Είναι αξιοσημείωτο το πόσο συχνά συγχέεται η απολύμανση με την απεντόμωση και τη μυοκτονία...

Με ποιο τρόπο επιτυγχάνεται η εξόντωση ποντικιών;

10/06/2020

Σε εφαρμογές μυοκτονιας γίνεται χρήση είτε χημικών δολωμάτων είτε βιολογικών μεθόδων παγίδευσης τρωκτικών...
Call Now Button